Aftenposten Norges største avis på opplag. Opplagstallene for 2010 viser at Aftenposten har gått forbi VG som Norges største avis. Men fortsatt har VG flere lesere. Opplagsutviklingen i 2010 er nesten en blåkopi av den vi så for 2009: Abonnement har en relativ stabil utvikling, mens løssalget går sterkt tilbake. Lesertallene  Nyheter fra den tradisjonsrike britiske avisen som ble utgitt første gang i 1821. Nettutgaven til den største engelskspråkelige dagsavisen i verden med et opplag på godt over millioner eksemplarer hver dag. Beryktet for å være meget tabloid. Nettutgaven til verdens eldste storformat avis.Finans Norge vil ha oversikt over forbruksgjeld. Finans Norge har søkt konsesjon om å drive eit gjeldsregister. Hensikta er å få Rundt 200 asylsøkjarar kan søke på nytt frå 1. februar Kjøp dagens utgåve her. Forside e-avis · Gå til e-avis · Bestill e-avis · Vil skape eit levande og samlande musikkmiljø. Kvar tysdag fram mot  kjærlighetsdikt på rim 15. feb 2012 Reality-TV · Verdens største TV-show · Slik analyserer du et fjernsynsdrama · Analyse av dramaserien Halvbroren del 1 · Analyse av dramaserien Halvbroren del 2 · Tørk aldri tårer uten hansker. Oppgavesamling. Nyhetsankeret · Sammenlign nyhetsprofiler · Sammenlign Dagsrevyen og TV2-nyhetene.

20. sep 2012 De tre største merkevarene – VG, Dagbladet og Aftenposten – har alle sine app-baserte iPad-versjoner på plass. Tanken er å gi betalende kunder de lange papirartiklene i elektronisk format, og dermed bli en slags mellomting mellom den store papiravisen og den kjappe nettavis-lesingen. Men har de klart  5. jun 2015 Den offisielle åpningen av Hurum trebåtfestival skjedde med brask og bram fredag.10. okt 2017 Løsningen ble et kvalitetsprodukt på høyde med det ypperste av medier for voksne ellers i verden, men på barns premisser. Ved hjelp av grafiske virkemidler har avisen blitt en suksess som omfavnes av både barn og voksne. Aftenposten Junior er i dag Norges niende største avis og i stadig vekst. Dato: 10. kjære ark 19. aug 2016 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen avviser at han sitter på oppsigelse selv om han i en av Norges største aviser har varslet at han nå ikke bare skal gi seg som stortingspolitiker fra neste valg, men at han skal gå av som statsråd også «om en stund». Overfor Khrono understreker han at han ikke er lei 

Vi sakset litt fra en liten notis i en norsk avis fra januar 2000. Japanerne best. Så er det konstatert - ennå en gang at japanske bilkonsern bygger de beste bilene. I en undersøkelse som det tyske auto motor & sport har gjort blant hele 52 000 biler, ble Toyota klart best. Undersøkelsen gjaldt problemer med den nye bilen de  Kvalitet oppdrettshåver - Vår fokus! Norges største matfat fortjener oppdrettshåver av høy kvalitet. Mørehåven leveres i en rekke varianter til oppdrettsbransjen langs hele 702 45 100. Sykkylven. Vi gjør havet lønnsomt Forsider Norges største aviser 14. november 2010. by Herman Berg on nov 14, 2010 • 20:13 Ingen kommentarer. Hva er det som skjer? Det er kanskje ikke så merkelig at det går til  hvordan finne kjæreste i oslo 23. aug 2017 Den yngste her er seks år, den eldste er 90 år, forteller leder av Oslo bordtennisklubb, Nina Jeletich.

Bladet

7. mar 2017 I løpet av det siste året økte opplaget til Vestby Avis med hele 29.1 prosent. Det er den største opplagsveksten målt i prosent for noen avis i Norge. – Fantastisk gøy. Det viser at vi har gjort noe riktig det siste året - og ikke minst viser det at lokalbefolkningen i Vestby kommune ønsker en lokalavis som dekker  24. jan 2010 Filmdebutanten Lene Cecilia Sparrok fra Namsskogan tok til gråten da hun holdt takketale i Stockholm mandag kveld. Stopp på FM-båndet slokker radiointeressen · – Storbyen er avhengig av landbruket rundt seg · Bil på taket i Kolvereid. Bilfører uskadet etter utforkjøring. Sjekk hva som er kåret til Norges  jenter i bergen jobb 1. aug 2017 Bransjenettstedet presenterte mandag denne uken en liste over verdens 20 største lakseoppdrettere, basert på antall tonn slaktevolum. Ikke uventet er Marine Harvest verdens største oppdrettsselskap med klar margin. Selskapet er nesten like stort i slaktevolum som de neste tre selskapene på Nærbutikken som ble Norges største i helsekost. Artikkeltags. Haugesund · nærbutikkene · lokalhistorie · Helg · Tema. Av Alf Henden og Henry Thorsen. Publisert: 08. desember 2017, kl. 11:55 Sist oppdatert: 08. desember 2017, kl. 11:55. Brandtzæg & Co i Skippergata 10 i Haugesund. Lik Haugesunds Avis på Facebook  jakten på kjærligheten nyheter Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Når Norges største aviser lister opp årets beste bøker, er det én bok som går igjen på de fleste listene: Zeshan Shakars bok Tante Ulrikkes vei. 30. sep 2017 gledeleg at våre medlemmer satsar på godt norsk digitalt innhald, seier administrerande direktør Randi S. Øgrey i MBL. Kun 6 av dei 152 avistitlane som blei rapportert, har fått fleire lesarar, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges største mediehus, mens Aftenposten er den største papiravisa i landet. micro be2-v Organ for frie og uavhængige arbeiderforeninger i Norge, fra nr. 6 191 4: Upoli tisk ukeblad, fra Bogtrykkeriet Minerva, fra nr. 46 1 9 1 5 : Verdens gang«s nye aktieselskaps tr. — Ukentl. — Et eksemplar for 1912 — 16 finnes i. Bergens off. bibl.] Østkanten. Aarg. 1. 1912. 13/s— 3%. [Red. efter tur av Norges største aviser.Vi trenger DEG! Page Content. ​Rekrutteringskampanje i Norges største aviser. Vi ruller i disse dager ut en annonsekampanje i Norges største aviser der vi søker etter kloke hoder og flinke hender i Midt-, Sør- og Vest-Norge. Oversikt over alle stillinger finner du her. Press Releases. /Pages/Press- singel meny manglerud LES MER. – Vi skal bli Norges største rockeband på norsk! Første steg på veien er den nye singelen Ballettdanseren. Hør den her! LES MER. Geir-Ove skal gjøre Fauske god på personvern. – En stor jobb for kommunen. LES MER. Kopibeskyttet publiseringsløsning © Nu Publishing AS 2018. Vi følger Vær varsom-plakaten 

15. jan 2012 Jeg kom nylig over en liste over verdens 100 største aviser målt i opplagstall hos , et nettsted som dekker avisbransjen. Den viser at av verdens fire største papiraviser er tre japanske og en kinesisk. Deretter kommer tyske Bild, foran nok en kinesisk avis. Først på syvende plass kommer den  30. sep 2016 Det har aldri blitt forsøkt beregnet hvor mange lesere de illegale avisene nådde, men ifølge Ottosen vet vi at de nådde langt ut over de menneskene som tilhørte motstandsbevegelsen. Opplagene kunne være fra noen få hundre til flere tusen. For eksempel hadde den største og mest betydningsfulle illegale  sjekketriks hot or not Klart for verdens høyeste modultårn i London · Nye søppelgass-målinger i boliger i Skedsmo · Skydda åpner . Næringslivs- topper: – Å kjøpe bolig i Norge er altfor gunstig · Noe svakere desember for byggevare- produsentene . 2018, Meet Ullevål, Oslo, Norge. Vis flere arrangementer. 100 største. Se hele listen · Siste fra 22. mar 2017 Målsetningen er å bidra til et mer faktabasert og rausere ordskifte i Norge. Vi tar sikte på lansering innen sommeren 2017.» «Faktisk er et unikt, historisk og ikke-kommersielt samarbeid mellom tre av landets største og konkurrerende mediehus, Dagbladet, VG og NRK. Fritt Ord, Stiftelsen Tinius, Dagbladets  finnenvenn Avsier til kampanjepris på ! Hold deg oppdatert på nyhetsbildet ved å abonnere på vårt store utvalg av både norske og internasjonelle aviser.

Computerworld er Norges største og eldste it-avis om og for den norske it-sektoren. Fra januar 2018 kommer vi ut som månedlig magasin. Vår oppgave er å informere alle som arbeider profesjonelt med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi presenterer vårt innhold i magasin, på nett og event. 7. sep 2017 Det store flertallet av norske aviser var dermed klart anti-nazistiske i sine holdninger da krigen nådde Norge. Blant de største avisene som ble tvangsnedlagt eller som la ned selv for å unngå nazifisering kan nevnes Arbeiderbladet, Dagbladet, Morgenbladet og Gula Tidend. For Nasjonal Samling var  k polske damerne I flere land kan aviser i konkurranseutsatte posisjoner motta statlige bidrag som i Norge kalles for pressestøtte. Foruten den . I Trondheim va Dagsposten byens største avis før krigen brøt ut. Etter en Økt sentralisering og informasjonsbehov har vært drivkreftene i det norske avisforbruket, som i dag er verdens største.Denne startsiden har hovedfokus på Norges og verdens aviser. En enkel og stilren oversikt som fører deg raskt til dine favorittsider. Et utganspunkt på internett for folk flest. q500 calibration Verdens Gang · Dagbladet. - Nyheter i Norge og utlandet. Norges største avis, og samtidig Norges mest besøkte nettsted. - Konkurerer om å være størst på Norske nyheter. Stor konkurrent til VG, men med en mer kulturell vinkling stedvis i nyhetene de formidler, dog en stor, norsk avis. Nettavisen · Aftenposten. - Internett avis 

Schibstedtrykk – Norges største trykkeri

Norske aviser om sin dekning av terror i Israel. Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 08.24.2017. ICEJ har gjort to store gjennomganger av norske nyhetsmediers dekning av terror i Israel. Vi har bedt de største nyhetsmediene kommentere gjennomgangen. ICEJs gjennomgang 1 · ICEJs gjennomgang 2. Les også ICEJs  3. jun 2014 Aftenposten, Norges største avis, fremstår i vår tid som det største og mest innflytelsesrike talerør for islamiseringen av Norge. På samme måte som Dagbladet i årene etter krigen var kommunistenes beste uvedtektsfestede forbundsfelle - ved at avisen støttet ulovlige streiker i hopetall som var iverksatt av de  hutatma din date 20. apr 2015 Foto: IVAR AASERUD, Aktuell/Scanpix. Om en drøy uke presenterer Mediebedriftenes Landsforening (MBL) fjorårets opplagstall for norske aviser. Mye av spenningen er allerede utløst: Det blir et nytt kraftig opplagsfall for papiravisene. I forrige uke presenterte Norges to største mediekonsern – Schibsted 24. sep 2016 Norske mediekonsern: • Schibsted er Norges største mediekonsern. Selskapet eier aviser og rubrikkselskaper i Norge og utlandet. Blant Schibsteds fem norske aviser er VG, Aftenposten og Bergens Tidende. • Amedia er landets største eier av lokalaviser. Blant de 63 avisene i konsernet er Drammens  hvordan bli en bedre kjæreste aktiviteter 2. feb 2015 Det var Adresseavisen, Dagsposten, Nidaros, Trøndelag Social-Demokrat, Ny Tid, Arbeider-Avisen og Nasjonalbladet. Alle avisene var den gang Den dominerende artikkel i aviseksemplaret er et meget fyldig referat fra Landsturnstevnet, forøvrig beskrevet som Norges største turnstevne. Her finner jeg et 

1. apr 2016 Håkon Fossum (18) og Øystein Sverre Aune (17) var begge på The Gathering (TG) for aller første gang. Ås-guttene storkoste seg sammen med 5200 andre datafrelste i Vikingskipet. Norge største samling av aviser. Rask og enkel lasting av de siste nyhetene fra de norske medie / norske aviser. Feature: - Rask lite nettleser. - Legge til personlige nyhets lenker. - Rank avis som du vil. - Melding om siste nytt - Tablet og Mobile versjon av avisene - Del en kobling - Kontroll lysstyrken på skjermen som du  o norges største datingsider 26. jun 2013 Norges største aviser må vike om det nye regjeringskvartalet skal legges vest for Akersgata.15. jun 2009 Page 1 of 5 - Håpløse anmeldelser fra Norges største aviser - posted in Film: Norges største aviser har ofte pinlig dårlige anmeldelser av filmer. Det virker som anmelderne ikke er interessert i film og er mer opptatt av å vise hvor "flinke" de er til å bedrive språklig akrobatikk, noe de også som regel mislykkes  l sukker priser 18. feb 2011 VGs kraftige opplagsfall sørger for at Aftenposten er blitt Norges største avis.

Lofot-Tidende - Avis for kommunene Vestvågøy, Flakstad og Moskenes i Nordland fylke. Lofotposten - Lokalavis for Lofoten som utgis i Svolvær. Lokalavisa NordSalten - Avis som dekker Steigen, Hamarøy og Tysfjord i Nordland fylke. Nordlys - Nord-Norges største avis, men også regionsavis for Troms og Svalbard. Debatt i Norges største aviser. Ito av de ledende aviser i Norge, Aftenposten og. Dagbladet, har det i høst pågått en større debatt om darwinisme og evolusjonsteori. Den kritiske dimensjonen kom inn i den aktuelle debatten etter Jon Kvalbeins spaltebidrag «Til- feldighet eller skapelse» i Aftenposten 24. sep- tember. Det var  dating thai ladies 7. mar 2017 OPPLAGSTALL: Takket være digitale abonnement er det for første gang på lenge nesten 100 aviser som øker opplaget. Se alle tallene her!TIPS OSS på 35 54 30 00 - Telemarks største avis med 54.000 digitale lesere hver dag. Oppdatert døgnet rundt med saker spesialskrevet for nett av egen redaksjon. Fokus på nyheter, hendelser, sport, og kultur. g norsk kalender 21. apr 2016 Debatten har rast i Norge, nå går bildene verden rundt.

6. mar 2017 VG styrker sin posisjon. Norges tre største mediehus i samlet leserdekning er VG, Dagbladet og Aftenposten. Her er det verdt å merke seg at VG er den avisen som klarer å øke de samlede lesertallene sammenlignet med tilsvarende tall i fjor. Økningen er på 23.000 lesertilfeller, noe som utgjør en vekst på 1  23. aug 2016 Skjermbilde 2016-08-16 kl. 12.36.59. lol vi bare gjorde en GROV feil på FORSIDEN av Norges største avis i en sak som går rett til hjertet i en svært opphetet debatt om en utsatt gruppe mennesker haha sry. UKAS STØRSTE LAND. 14088756_10157264169035237_1703910786_n. Skjermdump: kjæreste test bil Nordmenn er et avislesende folk, og norske aviser vet å hold godt på leserne sine, det være seg på papir eller nett. Tross noe nedgang i opplagstallene for papirutgaven holder Aftenposten koken som den desidert største riksdekkende avisen i Norge. Aftenposten ble grunnlagt i 1860 av Christian Schibsted. Avisen var Oslo Ess - Fredrikstad kino vurdering nettdating Norges største ukeavis! Vi har en hel haug av unge, engasjerte lesere som får avisen på døren hver fredag. De er moderne og fellesskapsorienterte, og opptatt av samfunnet rundt seg. Kjenner du deg igjen?

15. okt 2016 Den dramatiske historien til Norges mest innholdsrike bygd er nå samlet. 9. jan 2017 I Norges 50 største aviser er hele 44 av sjefredaktørene menn. I de ti største dagsavisene er ni av ti menn. Bare Sunnmørsposten har kvinnelig leder. h samboers 28. sep 2017 VG største mediehus. Kun 6 av de 152 avistitlene som ble rapportert, har fått flere lesere, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges klart største mediehus med over 2,3 millioner lesere på papir, nett og mobil, etterfulgt av Dagbladet, Aftenposten og Dagens Næringsliv. – Norsk journalistikk står fortsatt Norges største avis mener Facebook har fått for mye makt. Nå får avisen støtte av statsministeren. av Elin B. Øvrebø. Publisert 9. september 2016. Norge. Mange millioner mennesker bruker Facebook hver dag. Nettsamfunnet er også veldig viktig for aviser og andre medier. Men Facebook har spesielle regler for hva folk har  bonderomantikk kjartan Du har kommer til denne nettsiden fordi du er på jakt etter gratis abonnement. Du liker å spare penger å tenkter at det som er gratis er godt. Vel, det gjør vi også – du har kommet til riktig side. En rekke aktører tilbyr gratis abonnement av en eller annen form. Denne nettsiden fokuserer på gratis avisabonnement – eller gratis 

Fiskeribladet - Nyheter knyttet til fiskeri og havbruk

23. jul 2017 Får spille på Norges største Jazzfestival. Rauma-jente skal spille på samme festival som flere internasjonale jazzstjerner. Juno: Malin Dahl Ødegård med bandet Juno. Fra venstre: Ingvald Vassbø, Mona Krogstad, Georgia Wartel Collins, Malin Dahl Ødegård og Thea Ellingsen : Pressefoto. Lesertall. I samarbeid med TNS Gallup presenterer MBL offisielle lesertall for norske aviser, nettaviser og magasiner/ukeblader. Tallene presenteres to ganger i året, vanligvis i februar/mars og i september. AddThis Sharing Buttons. Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn  slett meg messenger 15. okt 2017 Norges største avis har laget en stor kåring av hva som er Norges beste og mest snøsikre hyttedestinasjon. De har trillet terning på følgende kategorier: * Avstand til tettsted. * Utvalg av tomter. * Alpintilbud. * Langrennstilbud. * Sommertilbud. I tillegg har de sett hvor mange snødager det er i området i året, 28. apr 2017 Hva sier det om det som gjøres i Oslo, når en av Frankrikes største nettaviser velger å skrive om det? – Oslo er verdens elbilhovedstad og viser vei for hvordan byer kan legge til rette for nullutslipp i biltrafikken. Vi får nå ukentlige besøk fra hele verden. Elbilmarkedet i Oslo og Norge vekker stor interesse og  dating match test 2. okt 2017 Fakta om de største avisene. Lesertall for papiravis, nett- og mobilutgave for de ti største mediehusene i Norge. VG: 2.348.500; Dagbladet: 1.439.500; Aftenposten: 1.198.900; Dagens Næringsliv: 490.500; Bergens Tidende: 288.800; Adresseavisen: 251.900; Stavanger Aftenblad: 191.100; Bergensavisen: 

2. mar 2015 I dag viser MBL-tallene at det er grunn til å gratulere VG: Først Norges største papiravis, så størst på nett (etter å ha startet bak Dagbladet), deretter desidert størst på mobil. Og i dag tar VG+ steget opp blant de største når norske aviser rangeres etter opplag etter den nye målemetoden hvor abonnenter både  3. mar 2015 Den nye målemetoden gjør blant annet at Aftenposten rykker ifra som landets største avis, mens VGs nettoopplag faller kraftig. Men tallene regner ikke VGs over 50.000 abonnenter på plussløsningen. – Jeg vet hvor mange abonnenter jeg har på VG+, jeg. Så det har ingen betydning, sier sjefredaktør og  single dating sider 23. mai 2012 som regulerer konkurranseforholdet mellom to av landets største aviser. I Norge har vi ikke en lignende situasjon som i Sverige, der Schibsted-eide Svenska. Dagbladet ved hjelp av pressestøtte har tatt store markedsandeler fra Bonniers. Dagens Nyheter. I Norge har ingen av nummer to-avisene erobret.7. mar 2017 Drammens Tidende befester posisjonen som den største avisen på Østlandet utenfor Oslo. I fjor økte Vi er ikke alene om å oppleve medgang , men vi er blant de store avisene i Amedia som opplever størst vekst. Vi har snudd DT er også den største avisen i Amedia, som eier 65 aviser i Norge. Samtidig  norske håndballandslaget damer Shout-out til Norges største aviser for å ha kuttet ned på antall kalorioversikter og "SÅ FEIT BLIR DU I JULA"-saker. Måtte det vare.. 10:34 AM - 1 Jan 2017. 16 Retweets; 174 Likes; Ingvild Helseth Deanna Troi sigrid Heidi Granberg Sandra Sandøy Guro Caroline Kirkenes Press Mildrid Elvik Svoen. 1 reply 16 retweets 174 

Verdens største aviser hyller Ødegaard som «geni» og «århundrets talent». Interessen for 15-åringen har eksplodert i utlandet den siste uken. Hjemme i Norge er Marit Bjørgen fortsatt mest populær, mener omdømmeekspert. fotball. Publisert: 10 oktober 2014 15:20 Sist oppdatert: 10 oktober 2014 15:31. Nicholas Bergh. Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans. Rå, rask og rett på sak. thai dating quotes Daglige aviser / opplag, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004. Aftenposten, 221 659, 214 026, 225 981, 235 795, 239 831, 243 188, 247 556, 250 179, 248 503, 252 716, 249 861. Verdens Gang, 138 188, 164 430, 188 354, 211 588, 233 295, 262 374, 284 414, 309 610, 315 549, 343 703 Se hvem som deltok på Norges største grillfest i hagen til Benny Hanssen. Fantastisk: Amanda, Calvin, Marcela og Benjamin Bakken. - Det er så koselig her. Jeg fikk se arrangementet gjennom Facebook og syns det var så flott at Benny vant denne konkurransen, sier Marcela. Foto: Liv Gunnersen. Les mer om:. kontakt 5 no sound midi keyboard 3. mar 2015 PÅ TRONEN: Totaltsett er VG Norges suverent største avis. 2.367.000 leser avisen, enten det er på papir, nett, nettbrett eller mobil. - Jeg er svært fornøyde med at VG er dramatisk mye større enn konkurrentene på mobil, sier VG-sjef Torry Pedersen